A Moment In Time

Een Moment in de Tijd ...

Een prachtige nieuwe collectie die wij met trots aan u voorstellen. Een beeld die slechts één seconde uit een film weergeeft, en daarbij het gehele gevoel binnen de film kan weergeven. Wij hadden de eer om één van de kunstenaars reeds in onze zaak te Blankenberge te ontvangen als kennismaking met de collectie. Maar ook zodat onze verzamerlaars de magie tot leven mochten zien komen!
De spits van deze collectie werden afgebeten door Sneeuwitje en Pinocchio, niet zomaar natuurlijk. Zij zijn namelijk de twee eerste Disneyfilms die werden gemaakt. Van beide beelden zijn slechts 250 stuks gemaakt voor de hele wereld, limited edition verzekerd met certificaat!

Wij stellen u ook twee nieuwe beelden voor met een momentopname uit de films Assepoester (gelimiteerde editie 250 stuks) en Frozen (gelimiteerde editie 350 stuks). Wanneer deze beelden voorgesteld worden zal er ook een Olaf beschikbaar zijn, het Olaf beeld zal enkel op dit event te verkrijgen zijn! Zeker een aanrader om dit event mee te maken dus.