Border fine Arts

Classic Collection


Een collectie van beelden en scenes uit het leven op het platteland met oog voor elk klein detail. Ieder beeld word gemaakt door een getalenteerd kunstenaar of kunstenaares en beoordeeld door de Master sculptor Ray Ayres.

 

Studio Collection


Deze stukjes uit het dagelijkse plattelandsleven worden met veel liefde en zorg gemaakt. Deze collectie bevat een uitgebreide keuze aan humoristische en nostalgische scènes. Ze zijn typerend voor het leven op het platteland en geïnspireerd door de verhalen vanJames Herriot.

 

Character Collection

Geschenken zijn er niet enkel om weg te schenken, maar ook om uzelf mee te verwennen! De Character Collection van Border Fine Arts is hier ideaal voor. In deze collectie vindt u zowel traditionele als humoristische geschenken.

De Reynard Estate is een verzameling beeldjes die een echte familie vossen voorstellen naar het voorbeeld van het traditionele adellijke familieleven. Zo vindt u hier beeldjes van een vos als graaf of gravin of gewoon op jacht.

Houdt u van katten? Dan is de Comic and Curious Cats Collection echt iets voor u! Deze komische en nieuwsgierige katten worden afgebeeld in verschillende posities of terwijl ze kattenkwaad uithalen.

Bent u eerder een hondenvriend? Dan moet u de Dapper Dogs Collection zien! Deze honden leiden een eigen leven en worden afgebeeld terwijl ze verschillende beroepen beoefenen. Ze zijn niet alleen leuk en grappig, maar ook prachtig afgewerkt.

De klokken van Allen Design laten je hart net wat sneller tikken. Deze komische klokken zijn voor jong en oud. Ze bezorgen de echte fun die je ook in 'functie' terugvind!

 

Onze Pony pals draven als het ware je leven binnen. Trappel samen met ons mee en geniet van deze nieuwe collectie waarbij onze sierlijke paarden zich verdiepen in hobby's en beroepen.