Collectables

 

Een must voor verzamelaars

Hier vindt u verscheidene collecties van ons terug die u zeker kunnen bekoren!

 

Lilliput Lane

Modelhuisjes die perfect zijn nagemaakt zoals je ze in het echt terugvind op hun thuis in Schotland. Haal een klein stukje van de charmante huisjes van ons Engelse buren in uw huis.

 

Leblon-Delienne Emotional Design

Laat je kindertijd tot leven komen! In de ateliers van Leblon-Delienne maakt men met veel passie 3D-figuren van helden uit stripverhalen. Elk beeldje is een echt piece of art, gecreëerd door artiesten die de grootste zorg besteden aan de kwaliteit van deze toch wel uitzonderlijke collectie. Belangrijk om te weten is dat de meeste van deze beeldjes gelimiteerde edities zijn en in beperkte oplage van 500 tot 1500 stuks wereldwijd verkocht worden. Deze collectie is een must voor verzamelaars die de magische momenten van deze striphelden wil koesteren.

In deze collectie vindt u onder andere:

 • De Blauwbloezen
 • Asterix en Obelix
 • Tom en Tineke
 • Blake en Mortimer
 • Bollie en Billie
 • Michel Vaillant
 • Lucky Luke
 • De Smurfen
 • Robbedoes
 • Calimero
 • Tweety
 • Wallace & Gromit

 

Murano (Venetiaanse glas)

Dit glaswerk is volledig op traditionele en ambachtelijke wijze vervaardigd op het eiland Murano. Elk stuk is gesigneerd en voorzien van de door Murano erkende labels. Elk object is anders en dus een kunstwerk op zich. Twee meesters maken nooit dezelfde eend. Ook de kleur is telkens iets anders. Elke maestro werkt samen met twee à drie helpers en één ervan controleert het smeltproces. Let hij even niet op, dan zal de bedoelde kleur er helemaal anders uitzien zodat niemand anders hetzelfde stuk heeft.

 

Prijskaartje: Een Muranees product is duur. Vandaar dat er ook een markt met namaak bloeit.

Murano is een eiland, dus dat brengt extra kosten met zich mee wat transport betreft. De kosten liggen in Italië, in verhouding met de lonen, veel hoger dan elders. Het duurt een paar uur alvorens een object gemaakt is en zeker 15% van de producten wordt ter plaatse vernietigd. De maestro's nemen geen genoegen met 'second choice ' en streven de perfectie na. Dat alles verhoogt de prijs, die schommelt tussen 150 en 2.000 euro. Voor een collector's item mag u daar zeker nog 3.000 euro bijtellen. De hoge kwaliteit en authentieke schoonheid van dit product rechtvaardigt de prijs helemaal.

 

Malevolti 

Collectie van vooral vogels die volledig artisanaal worden gemaakt en dat met de grootste zorg voor details en afwerking. Elke vogel wordt gecreëerd door een meester in de kunst. Het accurate, artistieke vakmanschap van deze meesters is wereldberoemd en deze objecten worden dan ook zeer geapprecieerd door verzamelaars. Alle dieren worden vervaardigd uit een houtpasta gemengd met resine en gecombineerd met koperen en zilveren details. Het kunstwerk wordt met de hand beschilderd met grote precisie. Het resultaat hiervan is een prachtige collectie vogels voor interieurdecoratie, die zowel in een modern als klassiek interieur passen.